Thursday, 15 November 2012

View from my Canon 500D

Assalamulaikum & Selamat Malam...

Jumpa lagi bersama ambo malam ni..hehe..Mesti korang perasan yang header blog ambo dah bertukar wajah sekarang ni..moden dah sikit blog ambo ni..bila dah xda kerja malam tadi ni la jadinya..buat logo blog dengan header blog yang baru..hehe..

promote logo blog sikit..hahaha...
Sebenarnya ambo bukan nak cerita pasal header blog baru ni..yang tu cerita sampingan je..hehe..sebenarnya ambo nak uplode gambar-gambar yang ambo tangkap sepanjang dua tiga minggu yang lepas..lama tu baru dapat uplode..hehehe..sebenarnya semenjak seminggu dua ni ambo sibuk sikit, tak sempat nak kluar jalan-jalan tangkap gambar..kalau ada pun masa time kerja, curi-curi masa sikit..atau pun tangkap gamabr kat rumah je..hehe..jom la layan view drp kamera ambo ni..hehe..

gambar  ni snap masa buat kerja kat PJ..
Tasik Shah Alam..
waktu petang di Tasik Shah Alam..
cloud view at Bukit Bandaraya..
view drp tasik Bukit Bandaraya..
view drp rumah sewa Seksyen 6..
pokok bunga uncle depan rumah sewa ambo..hehe..
Ok la dulu untuk hari ini..jumpa lagi di lain entry..
Terima kasih singgah sini..TQ

5 comments:

  1. Ya Allah, cantiknyaaa ukiran langit tu... nice!! teruja sangat2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu ena..ada banyak lagi keindahan alam yang boleh kita abadikan dlm bentuk gambar..jadikan sesuatu yang menarik..

      Delete
  2. nip...wat ke aq se header tu.....nak gak.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bereh arr..mu nak design guane juz..??hehe..

      Delete
    2. simple tapi comey...boleh?hahaha

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...