Wednesday, 7 November 2012

Bersama Seekor Penyu Yang Mendamaikan Jiwa

Assalamulaikum & Selamat Malam..

Macam best je kan tajuk entry ambo tengah-tengah malam ni..hehe..mesti korang tertanya-tanya, kat mana pulak ambo bersama dengan seekor Penyu ni..hahaha..Sehari dua ni ambo agak sibuk sikit..banyak kerja nak disiapkan dan nak dibuat..rasa macam dalam tekanan pulak..

sibuk je penyu ni nak main kat laptop ambo..
Bila jumpa dengan Penyu ni rasa macam best lak..macam ada teman je bersama ketika nak siapkan kerja..hehe..Penyu ni sebenarnya member ambo hadiahkan semasa dia berkunjung ke Sabah baru-baru ni..terima kasih sbb hadiahkan Penyu ni..hehehe..Bila ambo dah bosan buat kerja..Penyu ni la jadi model ambo..dapat la juga ambo snap gambar dia time boasan-bosan..hehe..

berehat di tepi tingkap melihat suasana malam..
balik ke tempat asal nya..dia lautan..hahaha..
Ok la dulu untuk kali ni..hehe..nanti ambo sambung kisah penyu ni lagi lain kali..

Sebelum tu ambo nak share sikit Montaj perasmian Conference On Urban Planning & Management in Malaysia pada 8hb November ni yang telah ambo buat semalam..first time ambo buat benda ni..hehe..Terima kasih singgah sini..TQ..

video



15 comments:

  1. Replies
    1. hehe..boleh2 syakir..tggu penyu ambo tu bertelor..nanti bagi anak dia seekor.. :)

      Delete
  2. Berkawan dgn penyu ye...hahaha..esok lusa penyu tu pun boleh bercakap..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea..hehe..penyu tu dah pandai cakp..cakap bahase ganu..hehe..

      Delete
  3. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa.. btw, ena teringin nk pegang penyu sebenar.. xnak pegg kura2 yg org selalu bela tu, dah kena cakar, fobia.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..yea ke ena..kalau penyu jgn risau sbb dia tak cakar..tangan dia lembut je..hehe..

      Delete
  4. Replies
    1. tggu penyu ambo bertelor dulu..nanti ambo bagi anak dia seekor..hehe..

      Delete
  5. Replies
    1. boleh..tp tggu penyu tu bertelur dulu..hehehe.. :) nanti hanif pos ke cik anis..hehe

      Delete
    2. alaaa... lmbt lg la en.hanif :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...