Friday, 16 November 2012

Berlensa Di Waktu Petang..

Assalamulaikum & Selamat Malam..

Petang tadi baru ambo berkesempatan untuk keluar jalan-jalan bersama canon ambo tu..luangkan masa bersama sambil ditemani housemate ambo dengan Panasonic Lumix dia..Sebenarnya dah lama juga ambo tak keluar petang-petang tangkap gambar ni..selalu sibuk je..hehehe..Gambar-gambar yang ambo tangkap pun xda la menarik sangat..ambo pun masih dalam proses belajar lebih mendalam tentang dunia fotografi dslr ni..jom layan..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Klik image untuk view lebih menarik..
Apa pun terima kasih sebab sudi singgah sini dan juga melawat blog ambo ni..hehe..TQ..

4 comments:

  1. First gambar sangat sangat cantik. MasyaAllah.

    ReplyDelete
  2. ya Allah, cantiknyaaaa!!!! semua cantik bg ena... 0.0

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...