Friday, 11 May 2012

OpenBox Satellite TV in Malaysia

Assalamulaikum & Selamat Malam

Pada malam ini ambo nk cerita sikit mengenai OpenBox Digital Satellite tv receiver..Pada mula2 tu ambo pun tak percaya sangat pasal benda-benda mcm ni lagi-lagi dapat tngk semua siaran tv berbayar dgn bayaran yang sangat-sangat lah murah..memang mcm tak percaya..nanti ambo tunjukkan list siaran-siaran yang dapat ditonton melauai OpenBox Digital Satellite tv ni.


Sebenarnya benda ini dah lama ada kat Malaysia lebih kurang 2 tahun dah, cuma ramai yang masih tak tahu pasal benda ini.. Yang ambo dapat bercerita pasal benda ini sebab kat rumah sewa yang ambo tinggal sekarang ini pun menggunakan benda alah ini..Konsep benda ini senang je sebenarnya, kita berkongsi data beramai-ramai untuk siaran tv berbayar yang ada kat Malaysia ini melaluai server yang telah disediakan..jadi untuk mendapatkan data code yang dikongsi melaluai server tu, kat rumah kita perlu lah ada talian internet..lagi satu kita perlukan dish atau piring untuk menerima signal satellite..yg tu kita guna je piring yang sedia ada kepunyaan tv berbayar di Malaysia ni..lagi satu yang anda perlu tahu ialah benda ini tidak menggunakan konsep streaming seperti internet tv, signal diperoleh secara terus daripada satellite ke decoder.

Pasal langanan memang sangat-sangat murah dan berbaloi..tempoh langanan boleh dibuat untuk 6 bulan atau 1 tahun atau lebih lagi..nanti kalau dah tamat tempoh langanan, kita cuma perlu bayar untuk tambahan langanan seterusnya..ambo boleh kata kat sini memang sangat-sangat2 murah dan berbaloi..kalau yang suka tengok movie, bola sepak, sukan, katun, dokumentari, cerita lawak, indon..semua ada kat sini..mcm yang ambo cakap tadi, kita dapat terima full chanel daripada tv berbayar yang ada kat Malaysia ini..Semua function yang tv berbayar sediakan pun kita data terima seperti pilihan bahasa, pilihan sari kata (subtitles), info cerita, duration cerita dan juga radio..yang lagi best function PVR pon boleh digunakan, senang je cuma cucuk je pendrive atau external hdd terus record.

Kalau ada sesiapa yang ingin bertanya kepada ambo mengenai benda ini dgn lebih lanjut boleh la chat atau komen di blog ambo ini..Kalau ada yang berminat untuk menggunakan OpenBox Digital Satellite tv seperti yang rumah sewa ambo guna ini atau untuk produk Digital satellite tv yang lain lagi seperti Sky-Box, Dream Box atau lain2 dan untuk mendapatkan harga yang menarik dan berpatutan boleh la hubungi Pak Cabel di talian 019-2098399. Ambo guaranty sangat berpatutan berbanding dealer2 yang lain.


decoder

tv list 1- 30

tv list 31- 60

tv list 61- 90

tv list 91- 120
radio list

timeline cerita..

Info

Complete set di rumah sewa ambo..
 Terima kasih sudi membaca..TQ..

334 comments:

  1. Saya berminat dengan openbox tuan, bolehkah tuan hantar maklumat lanjut tentang jenis, harga, yuran langganan. adakah openbox tuan menggunakan wifi

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, maaf sy sekarang sedang out station, praktikal di melaka, mb lepas raye bru balik shah alam. mcm nie lar, bg email,nt sy akan post kn maklumat dgn lebih details.k. thanx..

      Delete
    2. email kat sy skali info psl openbox..
      avant63@gmail.com

      tq

      Delete
    3. Bole pm saya jugak .
      Yanadeyyelias@yahoo.com
      Thanx ya

      Delete
    4. Pm kat saya maklumat. muhammadhairi.96@gmail.com

      Delete
    5. Pm kat saya maklumat. muhammadhairi.96@gmail.com

      Delete
  2. salam saya juga nak tahu lebih lanjut..boleh emailkan penerangannya? ke gaweng81@yahoo.com
    paling penting nak tahu implikasi dari segi legal antara Astro dan saya kalau saya meggunakan alat ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..nanti saya emailkan..terima kasih..

      Delete
    2. saya pun nak jugak..tlg email..mhms7@yahoo.com

      Delete
    3. emel kat saya jugak... ariffhelmi@gmail.com

      Delete
    4. emel kat saya jugak... ariffhelmi@gmail.com

      Delete
    5. Email kat saya jugak,... please,... mr.hishyam@gmail.com

      Delete
    6. email kat saya juga rolirizal@yahoo.com

      Delete
    7. Emel kat saya juga kloromonokarbon(@)yahoo.com

      Delete
    8. Emel kat saya juga kloromonokarbon(@)yahoo.com

      Delete
    9. Emel kat saya juga,ubayllzahron@yahoo.com

      Delete
    10. emel kt sy...urgent nk psg...daus365@yahoo.com

      Delete
    11. email kt sy updazz@gmail.com

      Delete
    12. email pd sy azharwahid70@gmail.com

      Delete
  3. Boleh emailkan ke wakimohamad@gmail.com untuk keterangan lnjut

    ReplyDelete
  4. Boleh emailkan ke wakimohamad@gmail.com untuk keterangan lnjut

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Saya pon nak jugak detail info pasal openbox nih, termasuk dgn harga package dgn installation sekali. Tolong email ke suhairi.sulaiman@gmail.com.

    ReplyDelete
  6. saya pun berminat bleh email ke saya mhk_75@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Email info ke sy pasal openbox ni, tq! hxslxzx@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. saya nak th detail psl openbox nie sekali dengan harga package...tlg email ke ultraracing_82@yahoo.com....TQ.

    ReplyDelete
  9. Pm me pliz n_dfixri@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. berminat jugak..email sket details kat sy...matnoqsp_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. bro.. kalo beli direct nhan Pak Cabel boleh kan... bukan scam kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi bagus..kalau direct dgn Pak Cabel lagi ok..boleh tanya mcm2 kat dia sbb dia yang owner benda ni..ambo pun ambil direct dgn dia juga..jumpa terus dia kat Klang..

      Delete
    2. klang area mano boh...address mcmna..

      Delete
  12. Ellop,mcm berminat nk tau lbh lanjut..tlg pm kt hairul_dzul@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Pm plz little8v@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. boleh cerita lebih lanjut pasal benda ni, adniksda2@yahoo.com.
    tq

    ReplyDelete
  15. Salam
    Email saya detail dan harga...installation macam mana?
    ismailmohamad@gmail.com......terima kasih

    ReplyDelete
  16. saya berminat..sila email detail ker damak103@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  17. Saya pun berminat bro,mintak emel detail ke juan_pablaw@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  18. Assalamulaikum..Ambo mintak maaf kepada sesiapa yang Pingbox Yahoo massanger ambo tadi sbb ambo tiada di rumah..Ada kerja urgent tadi..

    ReplyDelete
  19. sy pn nak info detail..emel sy adee.adree@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  20. sy pn nak info detail..emel sy adee.adree@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  21. askm..boleh tolong beri info lengkap tentang tv sat,openbox,skybox dll...sangat berminat..wba1970@gmail.com .jzkh.

    ReplyDelete
  22. nak tahu dengan lanjut pls.....
    send email syahbani85@gmail.com

    ReplyDelete
  23. nak tanya benda alah ni legal ke ikut malaysian law?

    ReplyDelete
  24. email kawe boh maklumat open box n sky box
    ady_ngah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sendemel kpd vampetas@hotmail.com details pls

      Delete
  25. Hello, i interesting about these product,
    Please email me for more detail and pricing.
    aiklee74@gmail.com

    ReplyDelete
  26. saya berminat.boleh bagi butir sepenuhnye

    ReplyDelete
  27. mcm mne nk dptkan maklumat pasal OpenBox Satellite TV nie??boleh email kan dekat saya butiran lanjut...

    muhdamirul_azrin@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. kawei pon beminatjugak.... boleh demo email kat kawei butiran pasal skyboxf3s dll tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous 4 okt.... email ke hasanbasri.am@spsetia.com.my

      Delete
  29. askm..boleh tolong beri info lengkap tentang openbox,skybox dll.....aj_ismasura@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. SAYA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA SUKA MEMAKAI PARABOLA BERBANDING DENGAN ASTRO.GAMBAR DI ULANG SETIAP BULAN KENA BAYAR ASTRO.CEKIK KEDARAH PUNYA ASTRO IKUT SUKA NAIK HARGA.BAGI SAYA KERAJAAN MALAYSIA MAHU MANSUHKAN ASTRO TIDAK PERLU BAYAR BULAN.

    ReplyDelete
  31. SAYA BERDOA SEMOGA SYARIKAT ASTRO BANGKRAP SEPERTI MEGA TV SUDAH BANGKRAP.SAYA BERDOA SEMOGA MALAYSIA DI TERIMA MUSIBAH SEPERTI NEGARA-NEGARA LAIN.BIARLAH KUALA LUMPUR DAN PUTRAJAYA DI TERIMA MUSIBAH.

    ReplyDelete
  32. Sya berminat dgb produk ni.. tolong emailkan ifo pada sy di afique_03@hotmail.com
    ingin tahu lebih lanjut tentang chanel HD

    ReplyDelete
  33. kawe pn nk info gak. five_zul82@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. email kat saya jugak baharimothman@gmail.com

    ReplyDelete
  35. ambo bminat..email kat ambo gak..azmin_aam@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. ambo minat gop...tlg email ambo gak ckit psl hrga dio..fiq_6283@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. bole emel keterangan lanjut, pakej, harga, bagaimana pemasangan, kelajuan internet diperlukan ...freightkl@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. Email kt sy gak info psl openbox ni..brape byrannya utk openbox ni n installment tahunan..ezack8680@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Tolong emailkan info ttg open box ni...bayaran,installation dll.... zylopz85@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. Assalamulaikum & Selamat Malam..Ambo mintak maaf sbb lambat email tntg info openbox/skybox kepada sesiapa yang bertanya..nanti boleh check email masing-masing..TQ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat..plis emel me bout open box n payment k? Emeliaelias@gmail.com

      Delete
    2. Berminat..plis emel me bout open box n payment k? Emeliaelias@gmail.com

      Delete
  41. hi..saya juga berminat.email saya eileenlim1@hotmail.com..terima kasih

    ReplyDelete
  42. Ambo mintk maaf kepada siapa yang ada chat kat pingbox tadi sbb ambo xda kat rumh..nanti tinggalkan email kat ruangan comment ni..terima kasih..

    ReplyDelete
  43. Saya pon nak jugak detail info pasal openbox nih, termasuk dgn harga package dgn installation sekali. Tolong email ke alcin64@gmail.com.

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum...blh email kat saya detail pasal openbox ni termasuk harga package dan cara2 nak pasang...TQ,zsrosh@gmail.com

    ReplyDelete
  45. email kt saya jugak..
    avant63@gmail.com

    ReplyDelete
  46. hello..sya berminat dgn produk ini..rex_rasha@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. email kat ambo azi_al@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Salam Aidliadha..nanti boleh check email masing2..yang mana xdpt email boleh inform kat sini balik..tq..

    ReplyDelete
  49. Salam....blh email kat saya detail pasal openbox ni termasuk harga package dan cara2 nak pasang...TQ,lyadanisha@gmail.com

    ReplyDelete
  50. As-Salam, sila foward kan saya detail mengenai open box bersama harga pakej sekali...

    Terima Kasih

    fadzly.ts@gmail.com

    ReplyDelete
  51. lyadanisha & fadzly.ts..boleh check email

    ReplyDelete
  52. hambopun nak tahu juga detail benda tu emailkan syikomayu@yahoo.com susah ka instalnya. hambo dok banting bila boleh jumpa

    ReplyDelete
  53. http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/skybox-f3-plug-play.html

    ReplyDelete
  54. minta sent info bro..emolution9@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. Salam..mintak details. Tp saya tidak mempunyai dish kerana tidak pernah melanggan astro. noorazlan.rahman@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dish tu ada orang jual 2nd punya..murah je..nanti check kat email..

      Delete
  56. boh,ejah info ter..bapo nk byr..emolution9@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. salam bro.blh email detail x azmir85i@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. Salam Tuan,Saya berminat untuk mendapatkan keterangan lanjut tentang openbox/skybox .tolong emailkan detail pada saya rusmidi@gmail.com

    ReplyDelete
  59. sayaa pun nak tahu tlg email kan dgn terperinci harga dan dkat mane nak dapatkan open box no email saya azli23@ymail.com

    ReplyDelete
  60. emailkan sya : muhammadnorfansuri@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  61. salam..saya berminat dengan benda alah ini..boleh x bg maklumat lebih lanjut tentang benda alah nie n mn lbh baik antara skybox,dreambox,open box dll..n nak tahu juga hrga bg bnda2 alah nie
    email saya : scorpion.kulim@gmail.com

    ReplyDelete
  62. please email me detail with the price
    is it possible for diy?

    aqua.genius24@gmail.com

    ReplyDelete
  63. salam, saya dah guna skybox f3 ni lbh kurang 1 bulan. Not bad. Semua channel dapat.. cuma saya kurang arif untuk tengok channel dari Thai, Indo dan lain2. Mcmana nak select frequency yg betul..

    izhar

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu Izhar..untuk channel negar2 lain kita kena tala dish ke sudut satellite untuk negara berkenaan..saya pun tak pernah buat lagi sbnrnya..

      Delete
  64. Assslm....saya berminat . Blh tlg emailkn detail ttg produk...brp bayaran pemasangan dan bulanan. zulsegtrd@gmail.com......tq

    ReplyDelete
  65. salam, email kt saye jgk,terima kasih farrah.adenan@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Maaf sbb lambat sent info..boleh check kat email masing2 tntg info skybox/openbox..tq

    ReplyDelete
  67. Salam bro tolong emailkan details ke novokane69@hotmail.com

    ReplyDelete
  68. salam..tolong emailkan info ttg dreambox ni ke adisyazwan@gmail.com

    ReplyDelete
  69. salam.. email kt sy gak shounyzent@gmail.com

    ReplyDelete
  70. salam..tolong emailkan info ttg openboxni ke salam5526@yahoo.com
    tengkiu

    ReplyDelete
  71. Salam minta emel kat saya ttg skybox...haffiq80@gmail.com

    ReplyDelete
  72. As salam.. Tolong hantar detail tentang Skybox to me.... fowzizainal@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  73. Tolong hantar email ke saya ye, ttg openbox dan skybox. Utk quotation & segala info yg patut diberitahu. Terima kasih :)

    Herzy91@gmail.c0m

    ReplyDelete
  74. mfazdly79@yahoo.com
    Mohon kirimkan segala maklumat tentang openbox atau skybox..

    ReplyDelete
  75. mfazdly79@yahoo.com
    Mohon kirimkan segala maklumat tentang openbox atau skybox..

    ReplyDelete
  76. send detail n cara pembayaran...openbox dan skybox..di fasya_050105@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. benda ni tok saloh ko boh? tulung kirim maklumat kawe jugok.. nak tau jugok ni.. send maklumat kawe di makhluk_bumi11@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. Maaf sbb lambat email detail tntg openbox..saya dah sent email kpd anda semua..terima kasih..

    ReplyDelete
  79. emel ko kawe tang skybox ni dordox08@gmail.com

    kawe nok taw lbh lbh dtailll...

    ReplyDelete
  80. emel ko ambo harga & pekej openbox ni ko kad_hijau@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. email kat saya jgk....
    m_rajie@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  82. Salam...Sy nak mintak pandangan dari Pak Cabel sekiranya sy nak pasang dua decoder tapi pakai 1 dish...Apa yg perlu sy sediakan dan brapa RM untuk decoder, line dan lain2 yg perlu disediakan...

    Jiji...
    jiji6825@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Salam... area kota bharu bulih dapat jgk ko siaran ni? Pls email ko ambo ttg harga & pakej langganan ke wrdee2002@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat mana2 boleh je asalkan ada internet sikit dgn dish..tngk kat email nanti..

      Delete
  84. Boleh check email nanti..sya dah sent details ke email masing-masing..TQ..

    ReplyDelete
  85. salam bro, kasi detail kt email sy skali ae86.4age [a] gmail.com

    ReplyDelete
  86. tolong email kawe skali.... kalu kongsi dish tu ngan beyond buleh x? allnazry@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Salam nak tanya.. dekoder dia ada waranty x?. kalau siaran x dapat? ada technician dtg repair x? satu lg nak bayar kat akaun company mana? boleh tahu benda ni under company mana? bukan apa nanti apa2 hal nak refer kat sapa? siapa yg nak bertanggung jawap?

    ReplyDelete
  88. emailkan mystill9@gmail.com

    ReplyDelete
  89. pls email me the pric. tq
    pkafu007@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Hello, i interesting about these product,
    Please email me for more detail and pricing.

    -manjanic
    email: boyakputeh@gmail.com

    ReplyDelete
  91. email kawe etek detail dio boh serta rego skali!.tq.. rahishamilp@gmail.com

    ReplyDelete
  92. email kawe etek detail dio boh serta rego skali!.tq.. rahishamilp@gmail.com

    ReplyDelete
  93. salam bro..blei email pakage at akibulker@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  94. boleh hantar email aku jugak ke enciktu@yahoo.com

    usb broadband boleh pakai ke...

    ReplyDelete
  95. Please email ke sy juga wirawati_82@yahoo.com

    ReplyDelete
  96. assalamualaikum...nak tau jugak ni..ingat nak pasang kat umah mak ayah..senang ke cara nak pasang/instal menda nie...terima kasih minta emel saya di alamat ni nhaslina@kck.usm.my

    ReplyDelete
  97. assalamualaikum...nak tau jugak ni..ingat nak pasang kat umah mak ayah..senang ke cara nak pasang/instal menda nie...terima kasih minta emel saya di alamat ni nhaslina@kck.usm.my

    ReplyDelete
  98. I need more info, plz provide details to skazy72@gmail.com

    ReplyDelete
  99. boleh semak email masing2..maaf diatas kelewatan info..tq..

    ReplyDelete
  100. Salam bos.. Tolong emailkn detail pasal open box ni.. adzmie@kkbpenawar.edu.my

    ReplyDelete
  101. Assslm....saya berminat . Blh tlg emailkn detail ttg produk...brp bayaran pemasangan dan bulanan..Emm one more thing...benda ni illegal ke? kayer_pitt@yahoo.com.my ......tq

    ReplyDelete
  102. Saya berminat dengan openbox tuan, bolehkah tuan hantar maklumat lanjut tentang jenis, harga, yuran langganan. adakah openbox tuan menggunakan wifi

    ReplyDelete
  103. salam...sya pn nk tau harga,langganan setahun. dekoder q9 player bape harganya? emel sya dania3686@gmail.com

    ReplyDelete
  104. tlg emelkan detail ke tham.wk69@gmail.com skybox / openbox . terima kasih!

    ReplyDelete
  105. Cambest je.mohon emel detail ke zwaner@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  106. Assalamualaikum hanif..boleh email detail penuh tentang openbox ni tak..

    sila email ke

    hafetz.ranua@gmail.com

    ReplyDelete
  107. Tolong email ke
    nora876757@yahoo.com
    Tq admin....

    ReplyDelete
  108. please email me fadly98@yahoo.com

    ReplyDelete
  109. tlg emelkan detail ke husnie79@yahoo.com.my skybox / openbox . terima kasih!

    ReplyDelete
  110. Tolong bagi detail bang....openbox....norazhari.samion@gmail.com

    ReplyDelete
  111. email - jsamson@hotmail.my

    ReplyDelete
  112. emelkan detail ke cikguyb@gmail.com.skybox / openbox . terima kasih!

    ReplyDelete
  113. ambo nok info lanjut etek
    alya6060@gmail.com

    ReplyDelete
  114. Boleh check email masing2..Terima kasih..

    ReplyDelete
  115. Email kat sy pakej lengkap dan maklumat penuh di afiez_kknt@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  116. ambo pon nok info lanjut etek
    edel_8352@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. Salam kepada pengguna c-line skybox/openbox under Pak Cabel..Saudara diminta untuk menghubungi Pak Cabel dgn kadar segera untuk proses penukaran c-line kepada server baru..Pak Cabel memohon maaf diatas segala kesulitan yang berlaku..terima kasih..

    ReplyDelete
  118. emmm.. nak gak.
    joehasnor@gmail.com

    ReplyDelete
  119. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  120. Pm sy detail info n price: selipar_jamban11@yahoo.com

    ReplyDelete
  121. PM info dan harga araendang@gmail.com

    ReplyDelete
  122. salam,saya nak tau lebih detail.sila email mdrozaidiyusof@gmail.com

    ReplyDelete
  123. hi,
    I am very much insterested on this, can you mail me the details.

    Mail id is balasundaram_in@yahoo.com

    ReplyDelete
  124. salam tuan, bantuan emailkan package Pak Cable ke teranglampu@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  125. boleh ke kita akses openbox ni dengan menggunakan internet provider YES, pasal YES huddle takyah cucuk kat mane2

    ReplyDelete
  126. Email Kat I ravin.mano@gmail.com

    ReplyDelete
  127. Email Kat I ravin.mano@gmail.com

    ReplyDelete
  128. Email Kat I ravin.mano@gmail.com

    ReplyDelete
  129. emel kt sy...urgent....daus365@yahoo.com

    ReplyDelete
  130. salam bro..email kat aku jugak...puteradarultakzim@gmail.com

    ReplyDelete
  131. tlg emel info bleh?? tq
    unishaxer@yahoo.com

    ReplyDelete
  132. Email ke ambo getek....marsya6779@yahoo.com

    ReplyDelete
  133. email ko ambo retek.....honda_apollo@yahoo.com

    ReplyDelete
  134. tolog email pada saya.. ly9176@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  135. tlg email info detail skit??TQ khairulanwar.mohsin@gmail.com

    ReplyDelete
  136. tolong email pada saya..ahmar.othman@gmail.com

    ReplyDelete
  137. Askum, boleh emel kat saya tak info detail....wan_8963@yahoo.com

    ReplyDelete
  138. boss pm info detail n harge kt email kawan.. fairousjkb@gmail.com

    ReplyDelete
  139. salam....daingkesuma@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  140. email ko ambo etek...zafrisya@gmail.com

    ReplyDelete
  141. email ko ambo etek..raso nk guna f3 nih..mohd_al_ghazi@yahoo.com

    ReplyDelete
  142. Assalamualaikum sedara...emailkn jga infonye pada sy espingqu@gmail.com

    ReplyDelete
  143. Asswrwb bg Hanif...
    sy suka sgt2 tonton tv malaysia, spt tv1, tv2, tv 3, dll.
    terutamanya tu tv9, sk sgt2lah. tp tulah, kat siak (indonesia) ni pakai antena biasa aj, jadi krg jernihlah gambary sikit, klw benda tu bs di siak seronok jg..

    ReplyDelete
  144. ambo mnt jgk benda ni boh, mntk email detail etek psl pemasangan ngan kelajuan internet tu.. rudyirwan_84@hotmail.com ...tq boh..

    ReplyDelete
  145. emailkan sy detail plz nooridzwan@gmail.com

    ReplyDelete
  146. mailkan saya detail plz ke mahasiddharth@gmail.com

    ReplyDelete
  147. mailkan saya detail plz ke mahasiddharth@gmail.com

    ReplyDelete
  148. Email details Kong kawe.fariz.tengku@ymail.com

    ReplyDelete
  149. email details pls creditor0912@gmail.com

    ReplyDelete
  150. email details kat email kapal87_kulai@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  151. email kepada saya adlifairuz6@gmail.com

    ReplyDelete
  152. Lynn_abadie84@yahoo.com

    ReplyDelete
  153. Salam, Admin boleh emelkan detail produk nie kepada saya di enfluenza80@yahoo.com.. begitu berminat.. mintak tlg emelkan.. thx a lot...

    ReplyDelete
  154. Askm. Tlg emailkan details ke amrinmnor@gmail.com
    Sgt beminat utk membelinya. Tima kasih.

    ReplyDelete
  155. bro, email the details pls. thanks> nazan.bel@gmail.com

    ReplyDelete
  156. Hi, boleh tak email saya maklumat lanjut tentang produk ini? black_angel_kk@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  157. Pls send me the cost of the box, configuration & monthly cost to myarul@hotmail.com

    ReplyDelete
  158. Saya berminat dengan Skybox f3, bolehkah encik hantar maklumat lanjut tentang jenis, harga, yuran langganan. adakah benda ni menggunakan wifi? blh x guna broadband jer? Tlg PM sya di fb Ayang Chika Khiri.....TQ..

    ReplyDelete
  159. Wіth a wonderful consumer seгνicе, initіаlly
    this was created аs а ρrеvеntive cream fοr stretch marκѕ.


    Feel free to surf to mу ρage: buy trilastin

    ReplyDelete
  160. hantar email halintar@yahoo.com.my keterangan lanjut

    ReplyDelete
  161. salam bro.. saye pn nk gak... anta kelebihan openbox ngn harga die berbanding skybox kt mruleypoh@gmail.com

    ReplyDelete
  162. salam bro.. saya dah ada tp kawan saya mahau juga openbox. boleh kasi harga open box & harga untuk sambung line. sebab saya mau expired dah. kalau harga baik kita boleh deal.. TQ email : gen_1979@yahoo.com

    ReplyDelete
  163. SAYA DUUDK KAT KG JAWA KLANG BOLEH PASANG SEKALI TAK?BERAPA HARGA OPEN BOX DAN SMBUNG LINE
    Jalalumj@proton.com

    ReplyDelete
  164. tlg pm detail kat saya
    azizwtf5844@gmail.com

    ReplyDelete
  165. salam..

    pls email me d info at defanysdz@yahoo.com

    sy nk tau whether dis is legal or illegal?

    ReplyDelete
  166. Salam..tlg send info kat saya sama k..
    sayuti_sulaiman@yahoo.com

    ReplyDelete
  167. salam, boleh send info kat saya tak?
    cahaya_yatie@yahoo.com.
    tq.

    ReplyDelete
  168. Salam, Hanif.. bole tlg pm saya harga utk openbox dan skybox (set-top box dan langganan 6 bulan)
    n satu lg, klau gune wireless broadband bole ke?
    aljazz88@yahoo.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...