Monday, 17 September 2012

Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

Klik sini untuk info!!

Assalamulaikum

Ni la merupakan kali pertama ambo ambo join segmen kat blog..Sblum ni ambo usha-usha je, yang mna ambo tertarik ambo follow la tp tak join segmen tu..hehe..Cuma kali ni ambo tertarik dgn ayat "Sampai Lebam" ayat ganas tu..ambo nak tengok lebam setaro mano..ore kelate biaso kecek gitu la..hehe

Stakat ni follower blog ambo tak lebam setaro mna la, 
cuma ada dlm 106 follower..
Jom la ramai-ramai join segment ni..
kita tengok sape yang paling lebam untuk segment ni..
Terima kasih..

139 comments:

  1. Ha'a :o alamak malunyaaa, camne boleh cam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..cam gambr dlm contest tu..apa pun gud luck yea..

      Delete
  2. Okey done awak. Hekhek . Student UITM rupanya . Eh senarai peserta telah dimasukkan . Jom blowalking sambil follow :)

    ReplyDelete
  3. suri follow sini.. dalam segmen yang sama.. selamat bersegmen..:)
    jmput dtg blog..
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)

    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..hehe..ok I will follow back.. :)

      Delete
  5. hye..tq...
    dari segmen yg same...hehehe

    ReplyDelete
  6. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..jemput-jemput datng lagi..hehe..

      Delete
  7. DONE FOLLOW !!!
    Dari segmen yang sama ..
    jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..dah follow dh..ada masa singgah lah kembali..

      Delete
  8. hehe.. dari segmen yang sma..
    hehhe..saya follow awk..

    ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..nanti sya tolng like untk awak yea.. :)

      Delete
  9. miss z datang sini :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..ada msa dtng lagi..hehe..

      Delete
  10. Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama . Sudi-sudilah singgah dan follow :)
    http://blogsigadismanja.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..nanti sya datng melawat ke sana..

      Delete
  12. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel ke..hehe..terima kasih..sya pun dah follow juga... :)

      Delete
  13. Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah view dah..minat karton jgk ke..??hehe

      Delete
  14. done sini . dri segmen same.
    hit me back . =D

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. done sini . dri blog yg same.
    hit me back. =D

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok je..terima kasih..blog awak dh follow dah..hehe..

      Delete
  16. haniffffffffffff., hahahaha
    http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea Cik Anisssssss..hehehe..dh lebam ke follower tu..??hehe

      Delete
  17. Datang dari segmen yang sama. Dh follow awk. Jemput singgah sni http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  18. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. saye follower yang ke 122
    follow back ye :DD
    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih menjadi follower ambo ke 122..hehe..

      Delete
  21. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sbb sudi mendarat kat sini..nanti ambo terbang ke sana pulak..

      Delete
  22. http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bro zorro sudi singgah sini..

      Delete
  23. hai..sye dtg dri segmen yg sama dan follow awk..nice to know u..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..nice meet you too..selamat berkenalan.. :)

      Delete
  24. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom follow balik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah follow dah..apa pun terima kasih yea..hehe

      Delete
  25. salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. hye2!! datang sini dari segmen yang sama
    salam perkenalan ! =)

    kalau suka boleh like fb fanpage FL Bloghouse untuk update terkini,

    *kalau sudi vote yana di Pencarian Gadis Konfiden Kotex ya ? tq ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..insyallah..salam perkenalan juga daripada ambo..

      Delete
  27. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ambo dari planet yang lain..hehe..terima kasih sudi follow planet ambo ni..

      Delete
  28. follow :) http://imahotmail.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  29. Salam ziarah dri segmen y sama =)

    ReplyDelete
  30. lebam lah mata saya nak blogwalking ke semua peserta segmen ini.. ^_^.

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu Man..kawe pun xhbis lagi nk blogwalking..baru berapa Group je..hehe

      Delete
  31. Salam Perkenalan ... Datang dari segmen y sama..sudah follow anda.. jemput follow saya :)

    http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..Sudah follow anda kembali..

      Delete
  32. jalan2 dr segmen yg sme n follow awk.. jom singgah blog sy..:')

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Cm..ambo sudah jalan2 & follow blog anda..hehe

      Delete
  33. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #139

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih peeka..dah follow peeka kembali.. :)

      Delete
  34. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  35. Salam,done follow u!!

    jemput singgah -->

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  36. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan..sedang jalan2 di blog awak..tq..

      Delete
  37. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je.jom2..hehe..terima kasih jemput ambo..

      Delete
  38. hai ! saya dah follow blog ni. dari segmen yang sama :)
    http://naneunjuui.blogspot.com/2012/09/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..jalan2 kat sana pulak.. :)

      Delete
  39. dari segmen sama. done follow. jom singgah blog saya :)

    http://quraistory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  40. Singgah sambil follow sini`
    Dari segmen yang sama`
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Perkenalan drp ambo Hanif Redland..terima kasih..

      Delete
  41. dah follow..=) best lagu..

    http://alizazril.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea ke..lagu kat radio thr tu..hehe.apa pun terima kasih follow blog ambo..

      Delete
  42. FOLOWING .http://meyyalovestory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  43. follow awak dah =))

    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. jemput singgah sini
    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    done follow here ;)

    ReplyDelete
  45. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow awak..:)

    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  46. datang dari segmen yg sama :) jom bw..

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  47. bw dan follow sini dari segemn sama..jom follow kathy lak
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  48. as salam,

    dr segmen yang sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    #157

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum, singgah sini..dari segmen yang sama..saya follow awak juga. :)


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  50. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sama =)
    Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mizsfatima..boleh sngt2..done follow awak jgk..

      Delete
  51. Hai ! saya dari segmen yang sama . Saya dah follow kamu . Follow saya balik yaa ? http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  52. #162 ...done follow you ..singgah dri segmen yg sama ! http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  53. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  54. Dari segmen yang sama ^^ #163
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  55. saya datang dari segmen yang sama,,,dah follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  56. salam kenal
    dr segmen yang sama..singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  57. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    ReplyDelete
  58. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..terima kasih..dh follow awak dh..hehe..

      Delete
  59. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  60. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  61. singgah lagi
    huhu
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe singgah banyak kali pun ambo tak kish..hehe..trma ksih cik topup..

      Delete
  62. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  63. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dah follow awak jgk..terima kasih..

      Delete
  64. done follow awak, jangan lupa follow saye plak.. :) dari segmen yang same...
    http://ciknunaspecky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  65. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    hai..dtg sini nak jadi kwan..follow blog awk ni.jemput ke blog sy kalau sudi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan..jalan-jalan kat blog awak pulak..

      Delete
  66. #178 follow awk.. follow me back k...
    http://kemonlamakcikeikynok.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  67. salam,,,

    follow sini ya,,,follower 182

    dtg dr segmen yg sma
    Jom ke blog sy plak^^

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  68. singgah cni + follow.. jom ke blog sy pula

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  69. Oh hye..
    ^^ done follow u ..
    vsit my blog ok..
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  70. ASSALAMUALAIKUM...

    DATANG DR SEGMEN YG SAMA :)follow here ---->

    JOM LA KE BLOG BONDE :)

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/09/jom-tinggatkan-folower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  71. Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah bertambah dgn mendadak..trma ksih untuk sagment anda tu.. :)

      Delete
  72. singgah + follow sini.. dah lebam ke tangan tu join segmen lebam ni.. kalau dah lebam jom kite puaskan hati kite pulak.. Shawal jemput abang join segmen terbaru shawal ni...

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    :) Happy blogging!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih shawal sbb follow dan jemput abg join sagment Shawal..Insyallah nanti abg join..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...