Thursday, 27 September 2012

Jalan-jalan at Bukit Bintang

Assalamulaikum & Selamat Malam..

Entry ni sbnrnya mcm sambungan untuk entry kat majlis di Hotel Istana dua hari lepas..Ambo sambung cerita kat sini sbb xnak entry tu terlalu banyak gambar pulak..hehe..nanti boring pulak..



Selepas habis majlis di Hotel Istana aritu, ambo bersama member ambo dua orng lagi tu ronda-ronda la kat sekitar area Bukit Bintang..lagi pun dah dekat dgn Hotel Istana, jalan kali je..Ambo sbnrnya tak pernah lagi jalan-jalan kat area Bukit Bintang dgn berjalan kali..kalau ada pun melintas dgn moto je..tu pun kalau ada kerja kat KL..


Rasa best lak dapat jalan-jalan kat area tu..siap dapat ambil gambar lagi..kalau naik moto memg tak merasa dah..yang paling best jalan-jalan kat situ bila msuk Pavilion dgn Starhill..rasa mcm orang kaya pulak jalan-jalan shopping kat situ...haha..padahal jalan tengok-tengok je..

Ok la dulu untuk entry kali ni..
Terima kasih sudi singgah kat sini..

10 comments:

  1. Replies
    1. hehehe..jarng-jarng dtng sini..tu yang posing hbis tu..hehe..

      Delete
  2. PErnah juga duduk2 dkt dpn hotel tu rasanya..
    yg ad cafe starbuck kan kt sebelah tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..btul la tu..kat area tu memg bnyk hotel-hotel mewah..

      Delete
  3. nak shopping2 ke cuci mata area bukit bintang blum sampai lagi...sekadar lalu penah...

    follow awak dari segmen nabila medan =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh la cuba jalan2 kat sana..best..apa pun terima kasih Cikgu ma..

      Delete
  4. amboiiii sape yg bawak jalan2 tu...seronok habis.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demo la yg jadi tourist guide tu..hehe

      Delete
  5. bestnya dpt jalan2..lyeen x smpi lg bukit bintang..T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh la cuba jalan2 kat sana lak Cik Lyeen..best.. :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...