Tuesday, 25 September 2012

11th ISG 2012 Hotel Istana, Kuala Lumpur

Assalamulaikum & Selamat Malam

Mungkin ada yang dah tertunggu-tunggu rasanya untuk entry ambo pada hari ini..hehe..terima kasih kepada lecturer ambo yang sudi membaca blog ambo yang tak seberapa ni..terima kasih jgk kepada 
sesiapa yang mengunjungi blog ambo ni..

Pada pagi tadi ambo bersama beberapa member ambo serta pensyarah telah menghadari 11th International Symposium & Exhibition on Geoinformation yang diadakan di Hotel Istana, Kuala Lumpur..
Ucapan majlis perasmian

11th ISG 2012

Second place Creative map competition 2012

First place Creative map competition 2012

Bergambar kenangan bersama pensyarah..

UiTM winners..hehe..

Majlis habis dah..hehe..
Kitaorng hadir pada pagi tadi untuk majlis penyampaian hadiah bagi pertandingan  National Geomatic/Geoinformatic Innovation Competition 2012 yang diadakan pada bulan Julai yang lepas.. Alhamdulilah UITM telah memenangi pertandingan bagi kategori Creative Map dan Technical Paper..

Wajah-wajah kegembiraan terpancar di luar dewan..hehe

jalan-jalan melawat booth pulak..

lepak kat lobi hotel..bukan senang nak lepak sini..hehe..

Bincang pasal projek Map ke..??hahaha...

Ada yang lapar, ada yang haus..hehehe..penat tu..

No comment..%#$^..hehe..

Prof Faridah banyak membantu dlm memenangi pertandingan ini..
Akhir skli ambo ucapkan terima ksih kepada pensyarah-pensyarah yang telah banyak membantu kitaorng untuk memenangi pertandingan pada kali ini..
Teriama kasih juga kepada pembaca-pembaca
 blog ambo sekalian..Selamat mlam..

5 comments:

  1. hanif di tag http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cik anis sudi tag sya..hehe

      Delete
  2. aikkk..gambo kite pun ade.haha..nnt kita kopy gmbar semua k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bereh..boleh2..nanti bgthu nak copy bila..

      Delete
  3. GPR yang mana satu sesuai atau recommeded untuk on site exacvation damage prevention to underground buried utilty? Kenapa dan apa advantages nya?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...