Wednesday, 7 November 2012

7-Eleven Slurpee Promotion RM2.20 With Your Own Favourite Cup

Assalamulaikum & Selamat Malam

Cepat-cepat..7-Eleven Slurpee Promotion RM2.20..Masih ada 1 jam lagi, hari ini je..Bawa bekas sendiri ke 7-Eleven dan beli slurpee ikut suka hati nak banyak mana..janji korang bawa bekas sendiri..


Ambo dah beli dah..korang tunggu apa lagi...lagi best siap dapat free gift lagi drp 7-Eleven..hehe..


siap boleh campur lagi..
ada free gift pulak tu..hahaha..

Terima kasih..TQ


9 comments:

  1. makaihhhhh! 0.0!!! Banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... oh snap! haha dah terlewat.. huaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena xthu ke pasal promosi ni..hehe..sya pun thu drp kawan tadi,terus gi sbb rumh dekt dgn 7-e..hehe :)

      Delete
  2. wahh,kemain besar "FAVAURITE CUP" tu..haha
    done follow sini..feel free to follow me back..salam knl..:)

    http://chot91.blogspot.com/2012/11/kenduri-kahwin-with-my-future.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada yang besar lagi sbnrnya..botol air menirel refill yang biru tu..hehe..takt tak larat nak bwak blik pulak..hahaha..

      salam berkenalan jgk..done follow awak dah :)

      Delete
  3. wahh.. gile besar botol tu! haha. rugi la haz x sempt nk g sane.. hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe haz..tggu kalau2 7-E tu ada buat promosi lagi..mana thu blh bwak baldi pulak ke..hahaha.. :)

      Delete
  4. hahahha.. bekas tu nakal tgk... hehe., besaunya.... bg sket la eh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ada lagi yang besau cik anis..takut orng 7-E tu trkejut pulak nanti...hahaha..

      Delete
  5. aritu shiyda pn amik slurpee guna bekas besar , kembong perot melantak aihh . haha :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...