Saturday, 6 October 2012

" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "

Assalamulaikum & Selamat Malam

Ambo sangat tertarik dengan sagment daripada LYSSA FAIZUREEN tentang kenapa aku berblog..Jadi sambil-sambil join sagment Lyssa ni boleh la ambo cerita kisah kenapa ambo berblog..lagi pun ambo tak pernah lagi buat cerita kenapa ambo berblog..Jadi sape-sape nak join lagment ni klik kat sini " SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? " atau klik kat banner bawah ni..


Sape-sape nak join masih sempat lagi ni..tp tinggal beberapa minit je la sbb sagment Lyssa ni akan tutp pada pukul 9.00 malam ni..cepat-cepat..!!

Mari ambo start cerito kenapa ambo mula berblog..

Sebelum ambo start berblog, ambo suka sangat baca blog-blog orang lain..sbb kat blog ni mcm-mcm cerita, info, maklumat ada..certia kelakar, cerita sedih, cerita yang penuh pengajaran, cerita tentang kehidupan, smua cerita ada la senang cerita..bila dah lama-lama baca blog-blog orang lain, rasa tertarik minat pula nak buat blog..ambo fikir kenapa orang lain buat blog diaorng sendiri, kenapa ambo tak buat..

Bila dah start berblog rasa seronok pula..sbb kat blog ni kita boleh buat custom made sendiri..ambo sendiri pun banyak blajar tutorial pasal blog ni daripada blog Lyssa Faizureen sendiri..sbb kat blog lyssa ni senang nak difahami..

Blog ambo ni ambo lebih fokus tentang kehidupan ambo sendiri..kat blog ni kita boleh kongsi mcm-mcm dgn warga bloger lain..boleh tambah kenalan..Sumber isnpirasi untuk ambo berblog ialah daripada blog Irine Nadia Marcello sbb ambo suka baca kisah hidup dia daripada start dia mula berblog sehingga lah dia melangsungkan perkahwinan baru-baru ini..

Lagi satu ambo nak cerita kat sini pasal perasaan korang..Mungkin korang sendiri mempunyai perasaan sayang terhadap blog korang sendiri kan..bagi ambo la jujur ambo katakan ambo sayang blog ambo ni..sbb semua yang terukir kat blog kita semua adalah hasil kerja kita sendiri..itulah sebenarnya kepuasan berblog bagi ambo..btul tak..??

Sekian cerita ambo pada malam ini pasal dunia berblog..selamat berblog korang semua..terima kasih..

69 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN YUNK ..

    SINGGAH DARI SEGMEN YG SAME .. WINK3 ^_^

    ReplyDelete
  2. yeah, betul tu.. kepuasan, itu yg dirasakan :)
    singgah dh sini dr segmen sama..
    hii,

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. hai..stuju..kepuasan.. ye laa. dah pent edit dan bila mnjadi msti la suka + puas.. hehe

    dari sgmn yg sama

    http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    hppy bw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul kan apa yg ambo cakap..hehe..trma kasih Liyana..

      Delete
  5. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.207..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bereh..terima kasih fendy..kemas entry awak buat untuk sagment ni..hehe

      Delete
  6. saya singgah sini dari segmen ohsem cik lyssa kite..jemput singgah blog sy ye kalau tak kemberatan :)

    http://www.mksyahir.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bereh boh..siap follow dah..apa pun terima kasih Syahir..

      Delete
  7. Dari planet yang sama , menterjah kawasan ni, sambil tertekan button follow . :D

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. Hi , dari segmen yang sama :D
    http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi melawat kat sini..dah follow awak dah..

      Delete
  9. http://tanganpunyakerja.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih faten.. :) done follow awak..

      Delete
  10. Salam :)
    Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen sama :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama.

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
    Hepi blogging .


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dtng melawat kat sini..

      Delete
  16. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com

    promosi
    t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dr segmen yg sama..happy blogging

    ReplyDelete
  20. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Eraz..terima kasih datang singgah sini..

      Delete
  21. Tuan tanah maria dtg melawat ni..mari singgah kt blog maria sbentar..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
    Terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih datang melawat kat sini.. :)

      Delete
  22. Singgah!!sini
    Psst!!blog miss z bwajah baru..apa komen anda :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/blog-berwajah-baru.html

    ReplyDelete
  23. singgah sini dari segmen yang sama :) jangan sombong-2 ya :)

    ReplyDelete
  24. terima kasih sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  25. You have such a nice blog. Followed :) http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yea ke..hehe..trma kasih bnyk2..done follow awak..terima kasih..

      Delete
  27. hi,

    dr segmen lyssa

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #216

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama adam dtng singgah sini.. :)

      Delete
  28. singgah,baca entry n follow sekali..eh,ex uitm arau laa...=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih marlia..hehe..uitm arau sentiasa dlm kenangan.. :)

      Delete
  29. budak uitm? geomatik? sem bpe? ada kawan course tu...

    datang singgah
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea,geomatik sem 7..sape nama kawan tu..?mungkin kenal kot..hehe..

      Delete
  30. hi.. dtg dari segmen lyssa :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..terima kasih datang singgah sini..hehe :)

      Delete
  31. salam..saya datang sini membalas kunjungan anda,tq
    http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  32. datang terjah dari segmen yg sama. follow sini. 222. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terim kasih datang melawat kat sini..hehe

      Delete
  33. Betul tu. Bila kita berblog, tu semua datang dari idea kite sendiri. Bagi saya, bukan senang nak reka satu entry yg berkualiti. Betul tak ambo ? huhu.

    http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  34. Btul tu Syaza Nazurah..yang tu sebenarnya kepuasan kita berblog..hehe..

    ReplyDelete
  35. tq for visiting my blog,,, really appreciate it,, nice blog,, happy blogging,,, may ALLAH be with us forever :D

    ReplyDelete
  36. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  37. singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  38. salam hye..
    dri segmen yg sme..
    done follow u ^^
    vsit my blog key... ^^
    kalau sudi follow la skli ek hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Cik Blelygirlz..dah follow awak dah..trma kasih sbb follow sini jgk..hehe

      Delete
  39. deno dtg dari blog lyssa dan deno folow sini! :) jemput la ke blog dayangdeno nanti ya...... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih deno..dah follow awak jugak.. :) ceria2 selalu.. :)

      Delete
  40. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...