Saturday, 20 October 2012

MotoGP Malaysia Sepang 2012

Assalamulaikum & Selamat Malam..

Mungkin ramai yang dah tentang perlumbaan motoGP dunia yang berlangsung di litar Sepang pada minggu ni kan..Perlumbaan sebenar akan berlangsung pada petang esok..Hari ni ambo berkesempatan ke Litar Antarabangsa Sepang untuk sesi ujian masa motoGP dunia..
sampai je terus posing dgn moto..hehe..
me..hanifredland..
hahaha..skandal baru..dgn model moto..
ada satu kereta sesat kat sini..hehe..
Sebenarnya ni la kali pertama ambo menyaksikan perlumbaan secara live kat litar Sepang..kalau tak tengok kat tv je la..memang seronok dapat menyaksikan secara live kat litar ni..bunyi engin motoGP ni memang kuat..kalau nak ke sana lagi-lagi kalau duduk kat grandstand kena ada ear plug..kalau tak memang sakit telinga..hehe..
tiket grandstand..hehe..
Sepang International Circuit (SIC)
Sebelum masuk litar, jalan-jalan dulu kat booth moto superbike..macam-macam jenis moto ada..boleh la kalau nak bergamabar dgn moto idaman masing-masing..hehe..kalau nak beli tu tak tahu bila pulak..kalau ada rezeki nak juga beli sebiji..hahaha..

View from grandstand...
freeze mode..hehe..



sempat lagi bergamabr kat sini..hehehe..
Ok la dulu untuk malam ni..jumpa lagi..terima kasih singgah sini..TQ..

21 comments:

  1. Replies
    1. minat jgk ko tngk motoGP ni Zila..??hehe..

      Delete
  2. Serius buat sy jeles nih... skali skala dpt pegi mesti la best kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea ke Khalilah..hehe..sya pun first time masuk litar sepang ni..tu yang best tu..hehe.

      Delete
  3. arghhh jeles. sepatutnyer ada job.pastu client tarik balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yea ke afiq..kalau tak msti dah jumpa kat sana kan..

      Delete
  4. bestnya. xpernah pergi pun. teringin. jeles! btw, singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya pun kali pertama sampai sini..sblum ni tngk kat tv je..hehe..nanti kalau ada even lagi boleh la join nanti..hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Cik anis jeles ke..hahaha.. :p nanti boleh gi sama pulak cik anis..hehe..kita tggu f1 pulak..

      Delete
    2. hehehehe., bila la anis boleh g sna ea., hehe

      Delete
    3. suatu hari nanti cik anis..hehe..kalau xda sape nak bawa, biar hanif bawak cik anis gi sana..hehehe.. :)

      Delete
  6. Best nya dapat tengok secara live. Mieya biasa tengok kat tv je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la Mieya..ni pun first time tngk live kat sepang..kalau tak kat tv je..hehe

      Delete
  7. waaa bestnya tgk moto gp live...berbaloi tak dengan harga tiket?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. :) berbaloi la jgk dgn harga tiket tu sbb kita boleh msuk 3 hari dgn tiket tu..hari jumaat sesi latihan bebas,kita boleh msuk smpai pit stop dgn tiket main grandstand..hari sabtu ujian masa..hari ahad race..lagi satu yang best kita boleh jalan2 sepanjang grandstand..duduk je mana2..kalau f1 xboleh mcm tu..hehe..

      Delete
  8. untunglah...mesti best kan..wahh..jeles..jels..hhehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..best la jgk cik Lyeen..biasa la first time dpt tngk live..hehe..

      Delete
  9. perghhhh.. btw slmt hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thank Izara..selmt menyambt aidiladha jgk.. :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...