Friday, 19 October 2012

Mee Bandung Muar di Shah Alam

Assalamulaikum & Selmat Malam

Hari ni ambo nak cerita pasal makanan pulak..lama dah ambo tak buat entry pasal jalan-jalan cari makan ni..hehe..Kali ni ambo nak cerita pasal Mee Bandung Muar..Kalau kat Shah Alam ni ambo syorkan satu restoran area Seksyen 9 belakang hotel Concorde Shah Alam..Nama kedai tu Restoran Fam Maju - Masakan Selera Kampung..mee bandung original Muar kat situ memang best..
Ambo boleh katakan kat situ memang tempat favorite ambo kalau nak makan mee bandung..tak payah nak gi kat Muar Johor..kat situ pun dah ok..tp yang Muar betul tu memang tak boleh nak lawan la..hehe..harga mee bandung satu pingan RM5.00 je..ok la tu kalau nak makan mee bandung muar ori..berbaloi la..hehe..
mee bandung muar original..
Terima kasih datang singah sini..jumpa lagi..TQ

7 comments:

  1. Replies
    1. Boleh2 Syakir..trai mee bandung kat sana..best..

      Delete
  2. Replies
    1. Ika suka makan mee bandung jgk ke..?hehe

      Delete
  3. tp la ni dh skit mee tuh... besala melayu meniaga... SENTAP!!!!

    ReplyDelete
  4. Salam

    Jemputlah cuba mee bandung kuah kacang 'odeon' batu pahat :)

    Senarai Rakan niaga kami:-

    Restoran Anjung Warisan
    Jalan Petri, Johor Bahru (Belakang Yayasan Warisan Johor)
    Waktu niaga: 7.30malam hingga 12malam


    Gerai Makan MBJB Skudai Kiri
    Gerai makan No.7 (Sebelah Cimb Bank)
    Bertentang dengan Bangunan Petronas Bandar Baru Uda, JB
    Waktu niaga: 3.30petang hingga 12malam


    Teh Laris Kafe 21 Jalan Snuker 13/28, Seksyen 13, Tadisma Business park. Shah Alam. Setiap hari kecuali Ahad. 8am to 7pm


    Stall Puan Aniza Muhamad (Mamak) Sebelah Pasaraya KK, Depan Pasar Awam, Pekan Sg.Besi, Kuala Lumpur. Waktu niaga: 7malam hingga 12malam


    Kopitiam Sukand's
    62 Jalan Bandar, Port Dickson


    Restoran Syahirah
    No.8L & 8M Jalan Tun Habab, Kota Tinggi (Sebaris Ambank, berhadapan Hotel Mayres)


    Restoran Mama World
    973 Jalan S2F22, garden Homes, Seremban 2


    Warong Hijrah
    10 Medan Selera Sebelah Bangunan LHDN, Jalan Pak Sako, Temerloh

    ReplyDelete

  5. skrg saya di fam maju. saya tak salahkan penulis blog ini. saya yg salah. saya yg patut check negeri asal beliau. ore kelate promote mee bandung...


    mmg failed la kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...