Saturday, 29 December 2012

Suka-suka di i-City

Assalamulaikum & Selamat Malam..

Rasanya dah lama juga ambo tak berkunjung ke i-City ni..masa pergi dulu pun first-first start degree kat Shah Alam ni..masa tu kat i-City ni xda pape lagi..just ada lampu-lampu je..sekarang ni dah macam-macam ada kat sini..nak mandi pun boleh, nak main salji pun boleh, atau pun nak main permainan pun ada juga..boleh dikatakan macam-macam ada la sekarang ni..hehehe..



Semalam ambo keluar bersama dua orang member ambo ke i-City untuk photoshot suka-suka je..bermain dengan cahaya lampu..tapi dah macam 3 idiot pulak kitaorng smlm..hahaha..habis tempat duk posing sana sini..ambo pun xda nak cerita pape sangat pasal kat i-city ni..korang pun dah tau rasanya kan..ambo tinggalkan gambar-gambar je la untuk korang semua..enjoy..hehe..





sama tak..hahaha















Ok la dulu untuk malam ni..terima kasih singgah sini..TQ..

17 comments:

  1. aishhhh pengsan dah ni tengok lampu2 yg warna warni ni... serius cantik sgt!!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih cik hazanis..ada masa nanti boleh la shoot skli kat sini...hehehe..

      Delete
  3. bila dah bwk kekasih tuh mmg sedap jalan tmpt cantik ni kan hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..btul tu ima..yang tu jadi best tu..hehe..

      Delete
  4. serius tmpt ni cntik.. kalau de rezki lg nk dtg sni lg..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. b4 g sane tu, kene cukup kn ilmu di dada.. haha.. takot nt ble shoot xjd mcm yg kte nk...

      Delete
  5. wahhhh
    banyak betul benda dah berubah dkt ICT

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah semakin maju kat i-city tu skrng ni..mcm2 ada..

      Delete
  6. ICT memey beruboh doh skang nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu..seksyen 7 tu pun dah nampak lain juga..dah makin bertambah jem jalan kat situ..hehe..

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. weyyyyyy..... nnt photoshot alan pulak... nk jgk!!... jgn bwk ezwal.. nnt die nk interframe.... hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok je alan..set time n kat mna nanti..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...