Tuesday, 26 June 2012

Meeting Map Competition..

Assalamulaikum & Selamat Malam semua..

Sehari dua ni ambo memang xda idea nk tulis dan update blog ambo ni..biasa la duduk kat rumah je tak gi mana2..jadi xda la cerita-cerita menarik nak dikongsikan..hehe..cuma petagi tadi je masuk dalam uitm jap sbb ada meeting kat pejabat di jabatan kitaorng untuk map competition hari isnin nanti di UTM jalan Semarak..

Sebenarnya kalau diikutkan perancangan member ambo tu tak nak masuk kategori map tapi kitaorng nak masuk untk multimedia je..tapi tadi lain lak jadinya..kategeri multimedia senyap je,tak bagi kata putus pape pun kat kitaorng..jadi terjerumus la kitaong dalam kategori map..yang jadi isu tak nak masuk tu bukan sbb pe, banyak pulak nak kena edit nanti...dah la skrng ni minggu final exam..universiti lain ok la sbb dah cuti dah pun.. boleh la nak tumpukan untk buat map je..

Termenung je bang..fikir final ke fikir map..??hehe

Tengah fikr pe tu..??fikr nak tarik diri ke..hehe..


Hafizo sedang membancuh air untuk meeting..

Banyak la nak kena komen nanti..hahaha

Apa pun all the best la untuk jawab exam nanti..sape-sape yang dah mula exam atau baru nak mula ambo ucapkan Good Luck la jawb exam..all the best..TQ..

1 comment:

  1. semoge berjaye le ye..hehe
    final jgn lupe!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...