Monday, 25 June 2012

Ceriakan Pagi Anda Dengan Senyuman.. :)

Assalamulaikum dan selamat pagi..

Bertemu lagi bersama ambo pada pagi yang indah dan permai ini..pembuka kata daripada ambo pada pagi ini.."hargailah keindahan alam yang terbentang luas ni, nikmatilah keagungan ciptaannya, sematkan nilai-nilai cinta kepadanya, sesungguhnya ia kan membuatkan kita tersenyum memikirkanya"..

Rasanya lama juga ambo tak update blog ambo ni..ambo mintak maaf sbb xda cerita-cerita menarik untuk dikongsikan bersama..maklumlah asyik ada kat rumah sewa je dua tiga empat lima hari ni..xda aktiviti menarik..hehe..lagi pun final paper ambo dua tiga hari lagi nak mula..nak kena study la pulak..hahaha..bukan tipu ni, betul2 study...final paper ni wehh..

Ok la sebelum ambo tinggalkan blog ambo ni pada pagi ini...ambo tinggalkan satu video yang ceria untuk kita kongsi bersama-sama..ceria-ceriakan hari anda dengan senyuman..senyum tu boleh buat kita jadi lebih muda..tapi jangan terlebih over senyum pulak, nanti lain lak jadinya..orang fikr kita ni G**A  nanti...hahaha.. :)

video


Terima kasih..
Senyum-senyumkan lah diri anda..
Ceriakan diri anda dangan senyuman..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...