Friday, 18 January 2013

Mee Bandung Muar + Satay

Assalamulaikum & Selamat Malam..

Berjumpa lagi bersama ambo pada malam ni..hehe..Kali ni ambo nak cerita pasal makan-makan pulak..sebenarnya dah lama juga ambo tak pekena mee bandung muar yang selalu ambo makan kat Shah Alam ni di Seksyen 9..hehe..
mee bandung muar + satay ayam..hehehe..
Menu malam tadi agak special sikit sebab ditambah pula dengan satay..memang makn besar la ambo malam tadi..hehe..lagi pun lepak sorang-sorang je kat kedai, tak la kejar masa sangat..hehehe..Lagi satu ambo nak inform kalau sape-sape yang nak singgah makan kat sini, restoran asal ni dah pindah ke lokasi baru selang beberapa buah kedai daripada kedai lama..kalau nak tngk kedai asal dia boleh baca kat sini Mee Bandung Muar di Shah Alam.

Ok la dulu untuk malam ni..Terima Kasih singgah sini..TQ..


10 comments:

  1. lama tak pekena mee bandung ni.. ingat tak nama kedai??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama kedai tu Restoran Fam Maju - (Masakan Selera Kampung) kat seksyen 9 belakang hotel Concorde Shah Alam..

      Delete
  2. yke mkn sorg ni? x bwk gf(canon) skali? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makn sorng-sorng je ima..gf xbawak skli ada kat rumh sedng cas..hehehe..smlm guna kamera anset je.. :)

      Delete
  3. mee bandung tu nampak best je.
    kna terjah shah alam pulak lah lepas ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memg best fifi..ok la mcm original mee bandung muar..datng la nanti kat shah alam, area hotel concorde shah alam..

      Delete
  4. Replies
    1. hehe..ika suka mee bandung jugak ke..??

      Delete
  5. Jemputlah cuba mee bandung kuah kacang 'odeon' batu pahat :)

    Rakan niaga kami di Shah Alam

    Teh Laris Kafe 21 Jalan Snuker 13/28, Seksyen 13, Tadisma Business park . Setiap hari kecuali Ahad. 8am to 7pm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...