Wednesday, 15 August 2012

Burger Bakar (Grill) Bukit Beruang, Melaka

Assalamulaikum & Selamat Bersahur..

Mungkin ramai yang dah bersahur agaknya kan..lagi-lagi yang bujang-bujang tu..biasa la makan awal sahur..tapi tak elok sebnrnya mcm tu..kita digalakkan untuk melewat-lewatkan sahur..lebih afdhal..

Ambo pun sebenarnya baru je balik daripada Bukit Beruang, pi makan burger bakar kat sana..tp bukan makan sahur yea..sahur lain pulak..sahur kat rumah nanti..hehe..ambo dgr cerita tentang burger bakar kat Bukit Beruang ni boleh tahan sedap la..tu yang nak gi cuba tu..lagi pun harga burger-burger kat situ agak berpatutan n murah la jgk..

Seronok je bang dapat mkan burger bakar..hehe..

Yang ni 3 layer ambo rasa..

Ambo simple je..biasa-biasa..

Burger daging kambing..


Yang paling penting burger dia memang best..Kalau nak cari lokasi gerai Burger Bakar ni betul-betul di depan food court Bukit Beruang, area-area Pasar Bukit Beruang..Kat area Bukit Beruang ni sbnrnya banyak gerai-gerai burger bakar, dah mcm kat KL dah...cuma yang lain tu agak mahal la sikit..yang kat sini ambo boleh katakan agak murah dan berpatutan la, bermula dari RM 4.50 hingga RM 10.00 ke atas bergantung kepada penggunjung..rasa pun boleh tahan la..lagi satu tauke kedai pun sangat-sangat sporting, ambo bersama member-member siap bergambar lagi dgn diaorng..
Salah seorang pemilik gerai..


Yang ni budak-budak rumh sewa order..

Bergambar kenangan..hehe..sempat lagi tu..
Yang mana nak mencuba boleh la berkunjung ke Bukit Beruang, Melaka..ok la dulu setakat ni..terima kasih..selamat bersahur..

3 comments:

  1. abes dah survey camp ek...tahniahla .. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jom la makn burger bakar bukit beruang hazanis..hehe..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...