Thursday, 12 July 2012

Berakhir sudah final exam...

Assalamulaikum & selamat malam..

Akhirnya berakhir sudah perjuangan ambo untuk semester kali ini..dengan berakhirnya paper Sustainable Development pada petang tadi maka tamatlah semester keenam ambo di UiTM Shah Alam..cuma masih ada  satu semester lagi yang perlu ambo tempuhi bersama thesis tahun akhir ambo..yang tu pun belum complete lagi..haha..

Kat bawah ni ambo sediakan wajah-wajah member ambo untuk menghadapi final paper yang betul-betul final la sbb ni adalah paper terakhir untuk semester ini..

Orang-orang kuat untuk Sustainable Development paper..


Risau je bang..??

Yang ni bagus..happy je..

yang ni pun sama..msti study hbis dh ni..

Anda semua boleh mula menjawab sekarang..

Masa dah tamat..sila letakkan pen anda sekarang..

yang ni kompem boleh jawab ni..

Ok la dulu cerita ambo untuk entry final exam semester ini..ambo doakan kepada semua yang menduduki final exam semester ini, semoga berjaya..good luck..harap-harap result gempak-gempak nanti..tq..

6 comments:

  1. dan lagi amik gambo kat dewan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat gambo kenangan masa exam..hehe..

      Delete
  2. perh. sempat lagi tu amik gambar. hahaha ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sempt je sbb ambo bwak kamera skli time exam..bukan selalu ada peluang nk ambil gambar time exam ni..lagi2 dlm dewn..hehehe..

      Delete
  3. yeayyy! nanti kalau ade pape farie nak tanya pasal uitm shah alam ni, boleh lah tanye dekat sini yea? hehe . :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sngt2 adik farie..nak tanya pape pun blh..utim sentiasa di hatiku.. :) Selamt Belajar di UiTM Hanif Redland ucapkan..Tahniah..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...